Zeytinburnu Arabuluculuk

En İyi Arabuluculuk Firması

Zeytinburnu Arabuluculuk Bürosu Firması dendiğinde ilk akla gelen firma her zaman Denge ARB olmaktadır. Bunun birçok nedeni olmakla beraber temel nedenler şu şekilde sıralanabilir. Arabulucu kişiler uzun süren dava süreçlerine gerek kalmadan taraflar arasındaki anlaşmazlıklar çözen kişilerdir.
Zeytinburnu Arabuluculuk
Zeytinburnu Arabuluculuk
Hayatın her alanında anlaşmazlıklar ortaya çıkar. Taraflar bu sorunları ve anlaşmazlıkları eğer kendi aralarından çözemez iseler dava açabilirler ya da Zeytinburnu Arabuluculuk Bürosu Firması ile iletişime geçerek çözüm arayışına girerler.

Uzman Ekibimizle Yanınızdayız

Zeytinburnu Arabuluculuk Bürosu Firması taraflar arasında anlaşmazlıkların hızlı biçimde çözülebilmesi ve hakkaniyetli bir anlaşma yapılması için çalışır. Denge Arabuluculuk Bürosu Firması Denge ARB uzman kişilerden oluşan bir arabulucu ekibine sahiptir. Denge ARB firması tüm arabuluculuk işlemlerinde gizliğe önem verir. Öncelikle taraflar ayrı ayrı dinlenir ve süreç analiz edilir. Sonrasında taraflar bir araya getirilerek bir anlaşma metni sunulur. Bu anlaşma metni hukuki zeminde ve taraflar arasında ayrım yapılmaksızın hazırlanır. Arabuluculuk kavramı gereği taraflardan herhangi birine öncelik göstermez. Denge Arabuluculuk Bürosu Firması ile yapılan anlaşma metinleri taraflarca imzalandıktan sonra arabulucu firma da belgeyi imzalar. Böylece belge resmiyet kazanır. Burada bilinmesi gereken önemli noktalardan bir tanesi bu anlaşmaların dava yoluna kapalı olduğudur. Anlaşma imzalandıktan sonra kesinlikle dava açılamaz.

Arabuluculuk Kıdem Tazminatı Avukatı İstanbul Avukatı Özel Avukat Ceza Avukatı

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski