İşçi İşveren Arabuluculuk

En İyi Arabuluculuk Firması: Denge Arabuluculuk

Denge ARB, İşçi ve işveren arabuluculuk konusunda en iyi hizmeti almak istiyorsanız Denge Arabuluculuk tam aradığınız firmadır. Firmamız prensip olarak hiçbir işçinin mağdur olmasını kabul etmez ve işçinin hakkını sonuna kadar savunur. İşveren tarafından haksız yere mağduriyet yaşadıysanız, yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçmenizdir.
İşçi İşveren Arabuluculuk
İşçi İşveren Arabuluculuk 
Denge Arabuluculuk firması olarak işçilerin hakkını sonuna kadar savunur, mağdur olduklarını kanıtladığımız takdirde hukuk önünde bütün haklarınızı alırız. Hiç endişe etmenize gerek yok. Yasal haklarınızı aramaktan asla çekinmeyiniz. Arabuluculuk ekibimiz size teknik konularda her türlü desteği sağlayacaktır. Süreç bitene kadar da sizinle iletişimde kalarak, olası aksaklıklara anında müdahale eder ve çözüm geliştirir. Zira hukuki süreçler hem yıpratıcı hem de maliyetlidir.

İşçi İşveren Arabuluculuk Ücreti

Uygulanan tarifeler her yerde aynı olsa da Denge arabuluculuk firması olarak hukuki süreç tamamlanan kadar gerekli kolaylığı sağlarız.
İşçi İşveren Arabuluculuk Ücreti
İşçi İşveren Arabuluculuk Ücreti
Eğer uyuşmazlık tarafları 2 kişi ise saat 200 TL olarak hesaplanır. 3-5 kişi ise saati 420 TL olarak hesaplanır. Burada taraf sayısına bakılmaz. 6-10 kişi ise kişi başı ücret 450 TL ücret öder. 11 kişiden fazla ise ücret tarifeleri değişir.

İşçi İşveren Arabuluculuk Süresi

İş Mahkemeleri Kanunu 3. Maddesinin 10. Fıkrasına göre başvuru tarafına ulaştıktan sonra arabulucu yapılan başvuruyu görevlendirir.
İşçi İşveren Arabuluculuk Süresi
İşçi İşveren Arabuluculuk Süresi
Bu süre 3 hafta içinde sona erer. Eğer zorunlu bir durum söz konusu olursa arabulucu bu süreyi 1 hafta daha uzatabilir. Peki taraflar uzlaşmazsa dava ne zaman açılmalıdır? 2 hafta içerisinde dava ilgili mahkemede açılmalıdır. Burada son görüşme tutanağının tebliğ tarihi esas alınır.
Yazının tamamını okumak için linke tıklayınız.

https://dengearb.com/isci-ve-isveren-arabuluculuk/

Arabuluculuk Kıdem Tazminatı Avukatı İstanbul Avukatı Özel Avukat Ceza Avukatı

1 Yorumlar

  1. Bu süre 3 hafta içinde sona erer. Eğer zorunlu bir durum söz konusu olursa arabulucu bu süreyi 1 hafta daha uzatabilir. Peki taraflar uzlaşmazsa dava ne zaman açılmalıdır? 2 hafta içerisinde dava ilgili mahkemede açılmalıdır. Burada son görüşme tutanağının tebliğ tarihi esas alınır.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski